Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@21:33:48 GMT

وزیر بهداشت: معاونت درمان متولی گردشگری سلامت است

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۶۶۹۴۹

وزیر بهداشت: معاونت درمان متولی گردشگری سلامت است

وزیر بهداشت درخصوص ایجاد معاونت یا ساختار جدیدی برای گردشگری سلامت در وزارت بهداشت گفت: اعتقاد داریم وقتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در کشور وجود دارد، ایجاد معاونت گردشگری در وزارت بهداشت، کار عبث و بیهوده ای است. ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۲ اجتماعی پزشکی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ سعید نمکی در حاشیه امضای توافق نامه همکاری مشترک با سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در زمینه گردشگری سلامت، با اعلام این مطلب اظهار کرد: ایجاد معاونت گردشگری سلامت در وزارت بهداشت کار درستی نیست و مثل این می‌ماند که به دلیل تاثیرگذاری عوامل زیست محیطی بر سلامت بخواهیم معاونت محیط زیست ایجاد کنیم و به این بوروکراسی اعتقادی نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در معاونت درمان وزارت بهداشت که متولی گردشگری سلامت است و آیین نامه گردشگری سلامت نیز در آن تهیه شده و امروز ابلاغ می‌شود، مدیریتی برای توریسم سلامت در نظر گرفته‌ایم که امیدواریم با هماهنگی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، بتوانیم به تقویت و توسعه گردشگری سلامت در کشور کمک کنیم.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: برای مواردی که گردشگران خارجی برای استفاده از ظرفیت‌های بازتوانی و پیشگیری مانند آب درمانی که بهترین ایستگاه‌های آب گرم در دامنه‌های سبلان وجود دارد، قرار است که تدارک مجموعه‌ای را ببینیم که بتواند غیر از بیماران، به افرادی که برای طب جایگزین یا ظرفیت‌های بازتوانی و به ویژه آب درمانی به ایران سفر می‌کنند، خدمات مناسب و با کیفیتی را ارائه دهد.

نمکی درخصوص استفاده ایرانیان مقیم خارج از کشور از امکانات بهداشتی و درمانی کشور، گفت: این افراد چون پاسپورت ایرانی دارند ما آنها را به عنوان یک فرد ایرانی می شناسیم، اما در خارج از کشور زندگی می کنند و در برخی موارد که به ایران سفر می کنند، دندان های خود را درمان می کنند. البته در بخش خصوصی می توانند خدمات مورد نیاز را دریافت کنند اما در بخش دولتی، باید بدانیم که امکانات بخش دولتی متعلق به همه مردم ایران است، اما انصاف این است که این افراد، وقتی از این خدمات بهره مند می شوند، اگر وضعیت مالی مناسبی دارند، کمک های خیریه ای نیز به دانشگاه های علوم پزشکی و وزارت بهداشت کنند.

وزیر بهداشت: به هیچ وجه اجازه نمی‌دهم ترمز تولید داروی داخل کشیده شودوزیر بهداشت: در حوزه پیشگیری از سرطان "برنامه ملی" داریم

انتهای پیام/

R1538/P/S2,24/CT12 واژه های کاربردی مرتبط سازمان میراث فرهنگی وزارت بهداشت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان میراث فرهنگی وزارت بهداشت سازمان میراث فرهنگی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۶۶۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش ماماها در ارتقای سلامت مادران/ غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ سینه با محوریت ماماها

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشار به نقش بی بدیل ماماها در مشاوره فرزندآوری، سلامت دختران، ارتقاء سلامت مادران و ترویج زایمان طبیعی، گفت: نقش ماما در موضوع سلامت خانواده نیز تعریف شده است.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین فرشیدی در مراسم «بزرگداشت روز جهانی ماما» که روز سه‌شنبه، ۱۸ اردیبهشت ماه در «هتل قلب بیمارستان شهید رجایی» برگزار شد، اظهار کرد:حمایت از خانواده و اجرای قوانین جوانی جمعیت، برگزاری دوره‌های آموزشی منشور کرامت بارداری، برگزاری دوره‌های آموزشی هادیان زندگی و تربیت مربی در راستای حفظ حیات جنین، ازدواج به هنگام و تشویق به فرزندآوری از اقدامات انجام شده در حوزه مامایی است.

وی افزود: ماماها در زمینه مشاوره فرزندآوری، سلامت دختران، ارتقاء سلامت مادران و ترویج زایمان طبیعی، نقش بی بدیل دارند و در این زمینه ارائه مراقبت‌های حضوری و غیرحضوری به مادران و برگزاری جلسات مجازی برای مادران باردار نیز انجام می‌شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، مراقبت و بررسی تکامل و رشد کودکان را از دیگر اقدامات ماماها در کشور برشمرد و افزود: آموزش پیشگیری از رفتارهای مخاطره‌آمیز، غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ سینه و بررسی تاریخچه باروری از جمله دیگر اقدامات وزارت بهداشت با محوریت ماماها است.

فرشیدی بیان کرد: آموزش حین ازدواج، مشاوره‌های فرزندآوری و همچنین آموزش‌های غربالگری تشخیص زودرس ناباروری از جمله اقدامات ماماها در سراسر کشور است.

وی با بیان اینکه ماماها در حفظ و ارتقاء سلامت خانواده نقش دارند، اظهار کرد: خدمات بارداری و غیربارداری تحت پوشش بیمه قرار گرفته است، زیرا این قشر نقش بی بدیلی در ارتقای سلامت دختران، زنان و مادران خواهند داشت.

معاون بهداشت وزارت بهداشت تاکید کرد: در سراسر کشور بیش از ۲۰ هزار ماما مشغول به فعالیت هستند و نقش آنها در موضوع سلامت خانواده نیز تعریف شده است. باید به فرهنگ جوانی جمعیت و خانواده توجه ویژه تری شود و در این راستا، ماماها نقش مهم و کلیدی در حوزه جوانی جمعیت دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۵۰ درصد ایرانی‌ها از بیماری‌های دهان و دندان رنج می‌برند
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با بروز بیماری‌های قلبی
  • نقش ماماها در حفظ و ارتقای سلامت خانواده / فعالیت بیش از ۲۰ هزار ماما در کشور
  • ۵۰ درصد ایرانی ها از بیماری های دهان و دندان رنج می برند
  • این بیماری شایع‌ترین بیماری بشر است
  • نقش ماماها در ارتقای سلامت مادران/ غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ سینه با محوریت ماماها
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی