Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، دکتر قاسم جان بابایی در اولین گردهمایی مدیران آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور در سالن امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: در شرایط کنونی معاونت درمان باید با معاونت های وزارت بهداشت و بیمه ها هماهنگ باشد تا از این فرصت طلایی جهت الکترونیکی کردن خدمات سلامت استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: سال هاست که در مورد پرونده الکترونیک سلامت و نظام ارجاع در کشور صحبت می‌کنیم و بنده نیز از مدیرانی هستم که پزشکی خانواده را در استان مازندران اجرا کردم، اما نباید فراموش کنیم که از قطعات مختلف نظام الکترونیک سلامت فقط به اجرای پزشکی خانواده در سطح یک خدمات پرداختیم و موفقیت چندانی در صرفه‌جویی منابع نداشتیم؛ چراکه بستر و زیرساخت های الکترونیک فراهم نشده بود.

معاون درمان وزارت بهداشت یادآور شد: زیرساخت های های الکترونیک برای اجرای برنامه هایی مانند پزشکی خانواده و نظام ارجاع همانند نخ تسبیح هستند و بدون وجود نظام الکترونیک نمی توان به اجرای موفقیت آمیز پزشکی خانواده امیدوار بود.

جان بابایی با بیان اینکه از یک سال و نیم گذشته تدوین راهنماهای بالینی و استانداردهای خدمت را در دستور کار قرار دادیم، افزود: خوشبختانه تاکنون بیش از ۶۰۰ راهنمای بالینی و استاندارد خدمت برای خدمات پرهزینه نظام سلامت با کمک انجمن های علمی تدوین شده است و از سه گذشته کارشناسان سازمان بهداشت جهانی برای بررسی استانداردهای خدمت و راهنماهای بالینی حوزه درمان به ایران سفر کرده اند و این کار برای سازمان جهانی بهداشت جالب بود و می‌تواند جایگاهی برای ایران ایجاد کند.

وی با اشاره به بازدید خود از نظام سلامت ترکیه گفت: در ترکیه پرونده الکترونیک سلامت به طور کامل اجرا شده و همچنین پزشکی خانواده نیز وجود دارد اما در این کشور ارجاع وجود ندارد و راهنماهای بالینی را نیز از کشور سوئد گرفته اند و زمانی که با معاون وزیر بهداشت ترکیه گفت و گو کردیم، وی عنوان کرد که اولویت ما پرونده الکترونیک سلامت و پزشکی خانواده است، اما ما در ایران کار بزرگ تری را انجام می دهیم.

معاون درمان وزارت بهداشت ضمن تقدیر از خدمات انجام شده در راستای الکترونیکی کردن نظام سلامت، خاطرنشان کرد: با اینکه اقدامات ارزشمند و بزرگی انجام شده اما هنوز عقب ماندگی هایی داریم چون برای توسعه نظام الکترونیک سلامت منابع مورد نیاز را در نظر نگرفته ایم و یکی از اقداماتی که امسال باید انجام دهیم این است که حتما باید برای مدیریت آمار و فناوری اطلاعات در وزارت بهداشت در بودجه ردیف مستقلی در نظر بگیریم چون سنگ بنای کار ما در نظام سلامت الکترونیک، تقویت و توسعه زیرساخت‌های این حوزه است.

جان بابایی اضافه کرد: از یک سال و نیم گذشته با کمک همکارانمان در مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، فرمت قواعد الکترونیک خرید راهبردی خدمات را تدوین کردیم.

به گفته وی، ارتقای سیستم اطلاعاتی بیمارستانی در کشور یکی از موارد همکاری معاونت درمان و مرکز آمار و مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت است و در قراردادهای جدید این سیستم ها حتما باید ماژول های مورد نظر همکاران آمار و فناوری اطلاعات ما در وزارت بهداشت لحاظ شود.

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: پرونده الکترونیک سلامت مهمترین هدف و دغدغه معاونت درمان است و روسای دانشگاه ها و معاونین آنها نیز باید چنین دغدغه ای داشته باشند چون تا زمانی که خدمات الکترونیک در کشور ارائه نشود نمی توانیم پایش یکی از خدمات ارائه شده داشته باشیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استاندارد دانشگاه های علوم پزشکی درمان سلامت وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۵۳۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، ماده واحده «انتخاب نمایندگان شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیأت‌های عالی تجدیدنظر وزارتین علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است؛ به شرح ذیل برای اجرا ابلاغ شد:

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دانشگاه آزاد اسلامی

«ماده واحده- در اجرای بند ۵ ماده ۲ مصوبه تجمیعی- تکمیلی «خروج تصمیمات و آرای صادره از هیأت‌ها و کمیته‌های تخصصی وزارتین علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان سنجش آموزش کشور و سایر مراکز آموزشی و پژوهشی در خصوص امور و شئون علمی، آموزشی و پژوهشی از شمول صلاحیت دیوان عدالت اداری و سایر مراجع قضائی و تشکیل هیأت‌های عالی تجدیدنظر» (مصوب جلسه ۸۹۵ مورخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی) و با استناد به تبصره ۲ این مصوبه؛ آقای محمدرضا مخبر دزفولی به‌عنوان نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیأت های عالی تجدیدنظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه آزاد اسلامی، ابقاء و آقای سید سعیدرضا عاملی به عنوان نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیأت عالی تجدیدنظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، انتخاب می‌شوند».

کد خبر 6097998

دیگر خبرها

  • این بیماری شایع‌ترین بیماری بشر است
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی