Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان وزارت بهداشت کشور گفت: اغلب اداروهای نوترکیب تجویزی توسط پزشک نه تنها اثربخشی لازم را ندارند که استاندارد‌های تجویز را نیز دارا نیستند. اما خانواده‌ی بیمار مجبور به فروختن زندگی خود برای تهیه آن هستند.

 قاسم جان‌بابایی معاون درمان وزارت درمان کشور در پاسخ به سوال خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو مبنی بر علت بالا بودن آمار مصرف دارو‌های صعب العلاج در کشور گفت: مصرف بالای دارو‌های صعب العلاج به دو نکته برمی‌گردد؛ اول به دارو‌هایی است که از قدیم در بازار دارو وجود داشته‌اند که خیلی ازدیاد مصرف ندارند و پزشکان دیگر تمایلی برای نسخه کردن آن ندارند مانند دارو‌های سنتی درمان، شیمی درمانی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: چالشی که در حال حاضر همه دنیا با آن روبرو است، دارو‌های جدید و نوترکیب است که توسط پزشکان تجویز می‌شود و وزارت بهداشت با نرم‌افزاری که طراحی کرده است بر این دارو‌های نوترکیب تمرکز کرده تا طی راهنمای بالینی نوشته شده از سوی معاونت درمان، اقدام تجویز آن‌ها اصلاح شود.

جان‌بابایی در خصوص تجویز دارو‌های صعب‌العلاج گران قیمت توسط برخی از پزشکان گفت: گاهی برخی از پزشکان اقلامی که به ۵٠قلم می‌رسند را تحت عنوان تک‌نسخه‌ای تجویز می‌کنند که امسال وزارت بهداشت و معاونت درمان به این نوع تجویز‌ها نیز ورود کرده است و در طی راهنمای بالینی این تعداد را به ۱۲ قلم دارو رساندیم.

معاون درمان وزارت بهداشت کشور افزود: اغلب این اقلام نه تنها اثربخشی لازم را نداشت که استاندارد‌های تجویز را نیز دارا نبود، اما به خاطر تجویز از سوی پزشک خانواده‌ی بیمار حتی گاهی مجبور به فروختن زندگی خود برای تهیه آن بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دکتر جان بابایی معاونت درمان داروهای صعب العلاج بازی با جان انسان دارو های صعب العلاج معاون درمان وزارت معاونت درمان وزارت بهداشت جان بابایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۵۷۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت: سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس وضع حجاب تعیین می‌شود!

به گزارش خبرآنلاین، سیدحیدر محمدی، رئیس سازمان غذا و دارو درباره رسیدگی به وضعیت حجاب در داروخانه‌ها گفت: سازمان غذا و دارو از نخستین مجموعه‌هایی بود که به موضوع رعایت پوشش ورود کرد و به همین دلیل اصول رعایت پوشش در داروخانه را ابلاغ کرد.

مهر در خبری نوشت: محمدی ادامه داد: اگرچه اصول مربوط به پوشش در داروخانه‌ها ابلاغ شده اما ناهنجاری‌هایی در این زمینه گزارش می‌شود. موضوع رعایت هنجارها جزو مواردی است که در مواردی مانند سهمیه داروخانه‌ها نقش دارد. اگر یک داروخانه نسبت به رعایت هنجارها اقدام نکند، در وهله نخست تذکر داده می‌شود و اگر تذکر تأثیری نداشته باشد موارد بازدارنده در خصوص داروخانه متخلف اجرا می‌شود. اگر موارد بازدارنده نیز مثمر ثمر نباشد متخلفان به مراجع قانونی معرفی می‌شوند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903434

دیگر خبرها

  • انتقاد شدید فاطمه هاشمی از وزارت بهداشت
  • وزارت بهداشت: محموله روغن آلوده به سموم مجوز مصرف ندارد
  • فعالیت ۸۰ هزار ماما در کشور/ نقش مؤثر ماماها در جوانی جمعیت
  • روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب اعلام شد
  • وزارت بهداشت: سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس وضع حجاب تعیین می‌شود!
  • فراخوان کشف قیمت و تامین داروهای تک‌ نسخه‌ای
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی