Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، محمد اسماعیل مطلق مشاور و نماینده ویژه معاونت وزارت بهداشت به همراه سید محمد علوی سرپرست مرکز بهداشت استان و معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و همایون امیری مدیر گروه بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان در محل شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان حضور یافتند و با هدف تحلیل شاخص‌ها و وضعیت بیماری کرونا با داود رئیسی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، پرویز جوانمردی رئیس مرکز بهداشت شهرستان و مسئولین واحدهای مرکز بهداشت تشکیل جلسه دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه رئیسی مدیر شبکه بهداشت درمان هندیجان در گزارشی از اقدامات و عملکردهای انجام شده تا به امروز در مقابله با ویروس کرونا در شهرستان هندیجان ارائه کرد و بیان داشت: با رفع محدودیت‌ها در سطح جامعه با افزایش موارد بیماری مواجه شدیم که در تلاش هستیم در کنار آموزش و بالا بردن سطح آگاهی جامعه به همراه بالا بردن تعداد نمونه‌گیری‌ها و شناسایی موارد مثبت و قرنطینه خانگی آنان چرخه انتقال بیماری را قطع کنیم و بیماری را در شهرستان کنترل کنیم.

در ادامه مطلق نماینده ویژه معاونت بهداشت درمان عنوان کرد: اصول و موارد بهداشتی در سازمان‌ها، ادارات و خصوصاً شهروندان باید رعایت شود؛ باید بیماری کرونا رو در کنار سایر بیماری‌ها قرار دهیم و اقدامات بلند مدت و همیشگی را برای مقابله با این بیماری برنامه‌ریزی و اجرا کنیم، استفاده همگانی از ماسک، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، ضدعفونی مداوم دست‌ها و عدم حضور در اماکن پر رفت و آمد از مهم‌ترین اقدامات تأیید شده در مقابله با این بیماری می‌باشد.

علوی سرپرست مرکز بهداشت استان و معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز در ادامه اظهار داشت: بیماری کرونا واکسن و همچنین درمان اختصاصی ندارد و تنها راه مقابله با آن پیشگیری است. یک فرد مبتلا به ویروس کرونا در شرایط آزاد می‌تواند تا ۴۵۰ نفر را آلوده کند. درحالی‌که اگر تحت کنترل و مراقبت باشد این تعداد به نزدیک ۲/۵ نفر می‌رسد که نشان از اهمیت بالای اقدامات پیشگیرانه در کنترل این بیماری دارد.

وی در پایان گفت: در شهرستان هندیجان موارد مثبت و مرگ بیماران کمتر از نصف میزان استانی می‌باشد و تعداد تست‌های گرفته شده نسبت به جمعیت از متوسط استانی بالاتر است، با این حال از متوسط کشوری پایین‌تر هستیم که در نتیجه باید تلاش برای انجام نمونه‌گیری از موارد مشکوک بیشتر شود. در پایان این نکته را متذکر می‌شوم که بیماری کرونا است و تا زمان نامعلومی و شاید برای همیشه در کشور و دنیا حضور دارد و تنها با رعایت اصول بهداشتی که استفاده از ماسک اصلی‌ترین آن‌هاست می‌توانیم از ابتلای خود و دیگران به کرونا جلوگیری کنیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: هندیجان شهرستان هندیجان بیماری کرونا شبکه بهداشت مرکز بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۴۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد غلام نژاد، به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب العلاج گفت: ۱۰۷ بیماری مشمول حمایت‌های این صندوق بوده و لیست بیماری‌های خاص و صعب العلاج ابلاغی از سوی وزارت بهداشت شامل تالاسمی، هموفیلی، ام اس، بیماری دیالیزی (دیالیز خون و صفاقی)، موکوپولی ساکاریدوز، بال پروانه‌ای، انواع تیپ‌های ام اسای ، سپتیک، فیبروزیس ، اوتیسم ، سرطان، پرفشاری شریان ریوی، سکته مغزی، پیوند اعضا (شامل: سلول‌های بنیادی خون ساز، کلیه، کبد، قلب، پانکراس، روده، ریه)، مزمن روانی،رتینوپاتی دیابتی ، صرع مقاوم به درمان ، جراحی‌های DBS برای بیماران پارکینسون ، دیستونی ، ترمور، تیک، بیماران با آسیب شنوایی شدید و دیستروفی های عضلانی است.

وی افزود: به منظور بهره مندی بیماران خاص، صعب العلاج و نادر از مزایای این صندوق، برخورداری ایشان از پوشش بیمه پایه یک سازمان بیمه گر پایه الزامی است (به عنوان مثال: سازمان بیمه سلامت ایران / سازمان تأمین اجتماعی) بیماران مشمول می‌بایست نسبت به ثبت درخواست حمایت و ثبت درخواست بیماران خاص و صعب العلاج با مراجعه به سامانه شهروندی به آدرس‌های ذیل اقدام نمایند.

Bimeh salamat Iranian.ir

Csp.ihio.gov.ir

غلام نژاد اظهار داشت :بیماران جهت بهره مندی از سهم صندوق بیماران و صعب العلاج می‌بایست در سامانه‌های الکترونیک سازمان بیمه سلامت نشان دار شوند. در صورتیکه بیماری فرد مشمول نشان‌هایی باشد که در سامانه وزارت بهداشت (RDA) ثبت می‌شوند و بیمار درآن سامانه‌ها دارای پرونده باشد نشان به صورت خودکار به فرد منتسب می‌شود . بیماران برای درخواست ثبت نشان می‌توانند وارد سامانه شهروندی شوند. لیست بیماری‌های که در سامانه RDA وزارت بهداشت وجود دارد و از طریق سامانه شهروندی به بیماران منتسب می‌شود شامل : بیماران هموفیلی – تالاسمی – ام اس – سیستیک فیبروزیس- بال پروانه‌ای – اس ام ای (SMA) و اوتیسم است.

مدیر کل بیمه سلامت استان تهران افزود: در خصوص بیماری‌های که در حال حاضر امکان ثبت و نشان دار شدن در سامانه‌های وزارت بهداشت ندارد در سامانه مدیریت نشان بیمه سلامت صورت می‌گیرد. در این خصوص بیماران پس از مراجعه به شعب اداره کل بیمه سلامت استان یا ناظر مستقر در بیمارستان یا توسط نمایندگان بیمه مستقر در داروخانه‌های سطح شهر مانند: ۱۳ آبان، هلال احمر مرکزی و ۲۹ فروردین و همچنین با ثبت درخواست در سامانه شهروندی پس از تماس با بیمار و اخذ مدارک مرتبط، نشان بیماری را منتسب می‌کنند.

همچنین به صورت غیر حضوری در هنگام تشکیل پرونده دارویی از طریق سامانه تأیید برخط دارویی استان تهران نشان بیماری قابل انتساب می‌باشد.

پس از انتساب نشان بیمار از سهم صندوق با مراجعه به مراکز طرف قرارداد بهره مند می‌شوند. تاکنون در استان تهران ۱۸۳.۷۴۶ بیمه شده نشان دار شده‌اند که بیشترین آن مربوط به بیماری‌های دیابت نوع ۲، سرطان و پرفشاری خون می‌باشد.

از این تعداد ۱۰۷ بیماری ۵۳ بیماری دارای بسته خدمات تعریف شده از سوی وزارت بهداشت می‌باشند که در سامانه‌های الکترونیک بیمه سلامت قرار گرفته و سهم آن خدمت توسط بیمه شده قابل بهره برداری می‌باشد.

در صورتیکه بسته خدمتی بیماری صعب العلاج از سوی وزارت بهداشت تعریف نشده باشد بیماران می‌توانند با ارائه مدارک و مستندات به دفاتر پیشخوان منتخب یا شعب اداره کل در شهر تهران و ادارات شهرستانی تابعه با رعایت ضوابط از مساعدت‌های موردی تبصره ذیل ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج پس از بررسی و طرح در کمیته‌های مربوطه بهره مند شوند.

در استان تهران تا کنون ۱,۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج کمک شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵۰ درصد ایرانی‌ها از بیماری‌های دهان و دندان رنج می‌برند
  • نقش ماماها در حفظ و ارتقای سلامت خانواده / فعالیت بیش از ۲۰ هزار ماما در کشور
  • ۵۰ درصد ایرانی ها از بیماری های دهان و دندان رنج می برند
  • نقش ماماها در ارتقای سلامت مادران/ غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ سینه با محوریت ماماها
  • نماینده قوی، پشتوانه مردمی می‌خواهد
  • برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • مزارع آلوده به آب فاضلاب در شیراز امحاء شد
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک