Web Analytics Made Easy - Statcounter

دیدگاه مثبت معاونت‌های آموزشی و درمان وزارت بهداشت به تقویت و گسترش رشته طب اورژانس، زمینه‌ساز افزایش خدمات بیمارستانی و رضایت بیماران است.

خبرگزاری میزان - بنا بر اعلام پایگاه خبری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، باقری فرد معاون آموزشی وزارت بهداشت در جلسه‌ای با حضور نادر توکلی، رییس انجمن طب اورژانس، علی بیداری دبیر بورد تخصصی طب اورژانس،  شروین فرهمند عضو هیات بورد طب اورژانس، طالبیان معاون اجرایی معاونت درمان و  واعظی رییس اداره اورژانس بیمارستانی معاونت درمان وزارت بهداشت با تاکید بر تقویت رشته طب اورژانس خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه خدمات رشته طب اورژانس در حوزه بیمارستانی در ارتباط مستقیم با بیمار است، تقویت آن زمینه‌ساز ارائه خدمات به طور کامل است؛ لذا دستاورد تقویت رشته طب اورژانس در حوزه آموزش و ورود آن در زمره رشته‌های فوق تخصصی، فلوشیپ و مراکز تربیت دستیار، عامل افزایش کیفیت و انسجام این رشته خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طالبیان، معاون اجرایی معاونت درمان نیز ضمن تشریح نقاط ضعف رشته طب اورژانس به بیان اقدامات و راهکار‌های ارائه شده در جهت تقویت و ساماندهی رشته مذکور پرداخت و هم‌اندیشی لازم توسط سایر شرکت‌کنندگان جلسه انجام شد.

بیشتر بخوانید: ضربه کرونا به بیماران سرطانی/ چند توصیه‌ برای واکسیناسیون مبتلایان به سرطان

در ادامه توکلی، رییس انجمن طب اورژانس با اشاره به نیاز به تقویت رشته طب اورژانس افزود: مباحثی مانند معیشت و ضمانت تامین اشتغال برای دانشجویان، سهولت شغلی و ساماندهی و تصویب رشته‌های فوق تخصصی در این رشته و اصلاح کوریکولوم‌های رشته طب اورژانس با همکاری و مساعدت دبیرخانه شورای تخصصی، عامل پیشرفت و گسترش رشته طب اورژانس خواهد بود.

 توکلی ضمن ابراز خرسندی از دیدگاه مثبت معاونت آموزشی و معاونت درمان وزارت بهداشت به این حوزه گفت: برخی رشته‌ها مانند طب اورژانس و بیهوشی از رشته‌های حاکمیتی هستند که افزایش انگیزش در پزشکان برای حضور در این رشته‌ها عامل پیشرفت خدمات و افزایش رضایت بیماران در بیمارستان‌ها خواهد بود.

وی ابراز امیدواری کرد: دستاورد‌های سلسله جلسات گسترش و پیشرفت طب اورژانس به زودی در سطح جامعه و بیمارستان‌ها احساس شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: وزارت بهداشت اورژانس کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزارت بهداشت اورژانس کرونا رشته طب اورژانس وزارت بهداشت معاونت درمان رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۵۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض خطرناک گاز خنده قلیان اکسیژن

به گزارش خبرآنلاین، خبرگزاری رویترز در گزارشی از عوارض خطرناک استفاده از گاز نیترواکسید پرده برداشته است؛ ترکیب اکسیژن با این گاز که به عنوان گاز خنده نیز شهرت دارد، در قلیان‌های اکسیژن مورد استفاده قرار می‌گیرد که وزارت بهداشت کشورمان استفاده از آن را مجاز می‌داند!

تسنیم در خبری نوشت: اخیراً پیرو گزارشی درباره ماجرای استفاده از قلیان اکسیژن در کافی‌شاپ‌ها و تأیید این دستگاه از سوی وزارت بهداشت در قالب یک مطالعه بالینی، ابهامات زیادی درباره عوارض این قلیان و مخاطراتی که ممکن است در پی داشته باشد در اذهان عمومی و رسانه‌ها ایجاد شده است.

آن‌طور که وزارت بهداشت اعلام کرده، در این قلیان که استفاده از آن در ۱۰ استان کشور با مجوز وزارت بهداشت در حال ارزیابی است؛ از ترکیب اکسیژن با گاز N۲O (اکسید نیتروژن) استفاده می‌شود که به گاز خنده نیز شهرت دارد. اگرچه وزارت بهداشت به استناد مطالعات بالینی انجام شده این گاز را بی‌خطر و میزان ترکیب گازهای موجود در آن را استاندارد می‌داند اما مقالات خارجی که در مقیاس‌های بزرگتر انجام شده‌اند تأکید دارند که این گاز که در اروپا به وسیله انواعی از بالن در مهمانی‌ها استنشاق می‌شود می‌تواند عوارض جبران‌ناپذیری روی سلامتی افراد به جای بگذارد.

خبرگزاری رویترز در گزارشی که در سال ۲۰۲۲ براساس نتایج یک پژوهش در اروپا منتشر کرده نوشته که آژانس نظارت بر مواد مخدر اتحادیه اروپا در مطالعه‌ای اعلام کرده است که استفاده تفریحی از اکسید نیتروژن، که به "گاز خنده" نیز معروف است، در اروپا در بین جوانان رو به افزایش است و تعداد نگران کننده‌ای از مسمومیت‌ها را ایجاد می‌کند.

براساس این گزارش،‌ محبوبیت روزافزون این ماده که باعث احساس سرخوشی، آرامش و جدایی از واقعیت می‌شود، ناشی از در دسترس بودن گسترده آن بدون نسخه، قیمت پایین و سهولت استفاده از این گاز است؛ همچنین شیوع استفاده از این گاز خنده‌آور، ناشی از این تصور نادرست است که این گاز بی‌خطر است.

گاز اکسید نیتروژن دارای طیف گسترده‌ای از کاربردهای پزشکی، صنعتی و تجاری است اما استنشاق مستقیم آن توسط افراد می‌تواند باعث سوختگی شدید با سرما، آسیب به ریه و آسیب به مغز و نخاع شود.

در دانمارک، موارد مسمومیت با اکسید نیتروژن از ۱۶ مورد در سال ۲۰۱۵ به ۷۳ مورد در سال گذشته افزایش یافته است، در فرانسه موارد از ۱۰ مورد در سال ۲۰۱۷ به ۱۳۴ مورد در سال ۲۰۲۰ افزایش یافته است و هلند نیز ۱۴۴ مورد در سال ۲۰۲۰ داشته است.

همچنین در این کشور افزایش شدید تصادفات رانندگی به دلیل مصرف بالن‌های مهمانی حاوی نیتروزاکسید را گزارش کرده‌اند.

آژانس نظارت بر مواد مخدر اتحادیه اروپا همچنین اعلام کرده که در بریتانیا، اکسید نیتروژن دومین ماده (دراگ) شایع در بین جوانان ۱۶ تا ۲۴ ساله پس از کانابیس(گیاه شاهدانه) است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904179

دیگر خبرها

  • ۵۰ درصد ایرانی‌ها از بیماری‌های دهان و دندان رنج می‌برند
  • طرح ارتقای کیفی نفت کوره پالایشگاه آبادان در دستور کار
  • نقش ماماها در حفظ و ارتقای سلامت خانواده / فعالیت بیش از ۲۰ هزار ماما در کشور
  • ۵۰ درصد ایرانی ها از بیماری های دهان و دندان رنج می برند
  • عوارض خطرناک گاز خنده قلیان اکسیژن
  • نقش ماماها در ارتقای سلامت مادران/ غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ سینه با محوریت ماماها
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • طالبان خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در بهداشت جهانی شد