Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به شرایط کنترلی کرونا در کشور، گفت: حتما نظارت ویژه ای بر بخش‌ های بستری کرونا باشد و زیرساختارهای آماده شده برای مقابله با ویروس کرونا در مراکز بهداشتی و درمانی همچنان برقرار باشد؛ چراکه باید برای هر اتفاقی، آمادگی داشته باشیم.

به گزارش ایران اکونومیست، دکتر سعید کریمی در اجلاس معاونین درمان دانشکده ها و دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور با اشاره به عملکرد مطلوب وزارت بهداشت در کنترل اپیدمی کرونا، اظهار داشت: خوشبختانه با عنایت الهی، همت مردم و دولت خدمتگزار و تلاش شبانه روزی مدافعان سلامت، کرونا کنترل شد و امروز با تلاش وزارت بهداشت در واکسیناسیون عمومی ، آمار فوتی های کرونا چندبار پیاپی در هفته های اخیر صفر شد که افتخار بزرگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی تاکید کرد: مسئله اپیدمی کرونا در کشور تمام نشده و از مردم همچنان درخواست داریم که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند. 

دکتر کریمی از معاونین درمان داشنگاه های کشور در این نشست خواست که حتما نظارت ویژه ای بر بخش‌ های بستری کرونا داشته باشند و زیرساختارهای آماده شده برای مقابله با ویروس کرونا در مراکز بهداشتی و درمانی همچنان برقرار باشد چرا که باید برای هر اتفاقی، آمادگی داشته باشیم. 

معاون درمان وزارت بهداشت به اثرات روانی بر جای مانده اپیدمی کرونا در سطح جامعه اشاره و عنوان کرد: در این شرایط باید به سلامت روان، توجه بیشتری شود چرا که طبق گزارشات اختلالات روحی، افسردگی و اضطراب بعد از کرونا افزایش می یابد بنابراین باید در این زمینه در معاونت درمان نیز برنامه ریزی کنیم. 

وی با اشاره به قانون جوانی جمعیت گفت: مراکز ناباروری سطح ۲ به زودی برای اولین بار در کلینیک‌های ویژه دانشگاه های علوم پزشکی با حضور حداقل یک متخصص ارولوژیست، متخصص زنان و آزمایشگاه راه‌اندازی می‌شوند چراکه طبق قانون جوانی جمعیت هر دانشگاه باید یک مرکز ناباروری سطح ۲ داشته باشد. 

وی با اشاره به لزوم توسعه خدمات دندانپزشکی، گفت: اگر بخواهیم خدمات دندانپزشکی کشور را توسعه دهیم باید در ۲۷۰ کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی، خدمات دندانپزشکی را ارائه کنیم. اکنون 17 خدمت دندانپزشکی تحت پوشش بیمه است و بنا داریم تعداد قابل توجهی از خدمات دندانپزشکی دیگر نیز تحت پوشش بیمه قرار گیرد.

کریمی با تاکید بر ضرورت الکترونیکی شدن فرآیندهای معاونت درمان، یادآور شد: نیاز داریم سامانه‌های یکپارچه ایجاد کنیم تا بر اساس آن، معاونت درمان الکترونیک برای تجهیزات، عملکردها و نیروی انسانی کارنامه صادر کند. سامانه نظارت بر درمان نیز قرار است راه اندازی شود تا سوابق بیمارستان و پزشکان و افراد و همچنین امتیازات مشخص باشد. 

معاون درمان وزارت بهداشت افزود: مراکز جراحی محدود از آخر تیرماه اعتباربخشی می‌شوند.

بنابر اعلام وبدا، کریمی گفت: توانبخشی از اولویت های معاونت درمان و مقوله ای بسیار مهم است و در نظر گرفتن بخش و تخت توانبخشی برای بیمارستان هایی با تعداد تخت بالا، بسیار مورد تاکید است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: کرونا در ایران ، کروناویروس ، همهباهمعلیهکرونا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کرونا در ایران کروناویروس خدمات دندانپزشکی وزارت بهداشت معاونت درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۲۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۸۰۰۰۰ ماما در کشور/ استخدام ۱۵۷۰ ماما در سال گذشته

رئیس گروه توسعه خدمات مامایی وزارت بهداشت از فعالیت ۸۰ هزار ماما در سراسر کشور خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، فرح بابایی در مراسم روز جهانی ماما که در هتل قلب بیمارستان شهید رجایی برگزار شد، اظهار کرد: حرفه مامایی از سابقه بیش از 100 ساله آموزش آکادمیک برخوردار است. کشور ایران از نظر آموزش مامایی سرآمد منطقه است و بر اساس رتبه‌بندی بین‌المللی آموزشی رتبه سوم در جهان را داراست.

رئیس گروه توسعه خدمات مامایی وزارت بهداشت افزود: اکنون 80 هزار همکار ماما در سراسر کشور مشغول به فعالیت هستند.

بابایی ادامه داد: تعرفه‌گذاری خدمات مامایی بلوک زایمان از سال قبل آغاز شده و در سال جاری مشکلات اجرایی آن مرتفع خواهد شد.

وی تاکید کرد: وزارت بهداشت درباره خرید راهبردی خدمات نیروی ماما دستورالعمل‌هایی را مصوب کرده است.

رئیس گروه توسعه خدمات مامایی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: ماماها در خط مقدم جوانی جمعیت نقش بسیار موثر و تلاش‌های چشمگیر و اقدامات خوبی داشته‌اند.

استخدام 1570 ماما در سال گذشته

در ادامه شکیبا محبی تبار؛ دبیر ستاد ملی جمعیت اظهار کرد: در سال گذشته هزار و 570 ماما در سراسر کشور با مجوز سازمان امور استخدامی کشور جذب شده‌اند و تعدادی از ماماها در سراسر کشور تبدیل وضعیت شده‌اند.

دبیر ستاد ملی جمعیت تاکید کرد: بر اساس قانون جوانی جمعیت ما مکلفیم که حمایت ویژه‌ای از ماما ها انجام بدهیم.

محبی تبار همچنین گفت: دولت تمام تلاش خود را برای گروه‌های مختلف مامایی انجام خواهد داد.

پیرترین و جوان‌ترین استان‌های ایران کدامند؟/ میانگین سنی مادران و پدران هنگام فرزندآوری

اقدامات وزارت بهداشت در حوزه مامایی

در ادامه حسین فرشیدی بیان کرد: حمایت از خانواده و اجرای قوانین جوانی جمعیت، برگزاری دوره‌های آموزشی منشور کرامت بارداری، برگزاری دوره‌های آموزشی هادیان زندگی و تربیت مربی در راستای حفظ حیات جنین، ازدواج به هنگام و تشویق به فرزندآوری از اقدامات انجام شده در حوزه مامایی است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت افزود: ماماها در زمینه مشاوره فرزندآوری، سلامت دختران، ارتقای سلامت مادران و ترویج زایمان طبیعی، نقش بی‌بدیل دارند و در این زمینه ارائه مراقبت‌های حضوری و غیرحضوری به مادران و برگزاری جلسات مجازی برای مادران باردار نیز انجام می‌شود.

وی، مراقبت و بررسی تکامل و رشد کودکان را از دیگر اقدامات ماماها در کشور دانست و افزود: آموزش پیشگیری از رفتارهای مخاطره آمیز، غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ سینه و بررسی تاریخچه باروری از جمله دیگر اقدامات وزارت بهداشت با محوریت ماماها است.

فرشیدی بیان کرد: آموزش حین ازدواج، مشاوره‌های فرزندآوری و آموزش‌های غربالگری تشخیص زودرس ناباروری از جمله اقدامات ماماها در سراسر کشور است.

وی با بیان اینکه ماماها در حفظ و ارتقای سلامت خانواده نقش دارند، اظهار کرد: خدمات بارداری و غیربارداری تحت پوشش بیمه قرار گرفته است، زیرا این قشر نقش بی بدیلی در ارتقای سلامت دختران، زنان و مادران خواهند داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵۰ درصد ایرانی‌ها از بیماری‌های دهان و دندان رنج می‌برند
  • نقش ماماها در حفظ و ارتقای سلامت خانواده / فعالیت بیش از ۲۰ هزار ماما در کشور
  • ۵۰ درصد ایرانی ها از بیماری های دهان و دندان رنج می برند
  • فعالیت ۸۰۰۰۰ ماما در کشور/ استخدام ۱۵۷۰ ماما در سال گذشته
  • برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 
  • فعالیت ۸۰ هزار ماما در کشور/ نقش مؤثر ماماها در جوانی جمعیت
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم