Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید کریمی، در اجلاس معاونین درمان دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور با اشاره به عملکرد مطلوب وزارت بهداشت در کنترل اپیدمی کرونا، اظهار داشت: خوشبختانه با عنایت الهی، همت مردم و دولت خدمتگزار و تلاش شبانه روزی مدافعان سلامت، کرونا کنترل شد و امروز با تلاش وزارت بهداشت در واکسیناسیون عمومی، آمار فوتی‌های کرونا چند بار پیاپی در هفته‌های اخیر صفر شد که افتخار بزرگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: مسئله اپیدمی کرونا در کشور تمام نشده و از مردم همچنان درخواست داریم که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

کریمی از معاونین درمان دانشگاه‌های کشور در این نشست خواست که حتماً نظارت ویژه ای بر بخش‌های بستری کرونا داشته باشند و زیرساخت‌های آماده شده برای مقابله با ویروس کرونا در مراکز بهداشتی و درمانی همچنان برقرار باشد چرا که باید برای هر اتفاقی، آمادگی داشته باشیم.

معاون درمان وزارت بهداشت به اثرات روانی بر جای مانده اپیدمی کرونا در سطح جامعه اشاره و عنوان کرد: در این شرایط باید به سلامت روان، توجه بیشتری شود چرا که طبق گزارشات اختلالات روحی، افسردگی و اضطراب بعد از کرونا افزایش می‌یابد بنابراین باید در این زمینه در معاونت درمان نیز برنامه ریزی کنیم.

وی با اشاره به قانون جوانی جمعیت گفت: مراکز درمان ناباروری سطح ۲ به زودی برای اولین بار در کلینیک‌های ویژه دانشگاه‌های علوم پزشکی با حضور حداقل یک متخصص اورولوژیست، متخصص زنان و آزمایشگاه راه‌اندازی می‌شوند چراکه طبق قانون جوانی جمعیت هر دانشگاه باید یک مرکز ناباروری سطح ۲ داشته باشد.

کریمی با اشاره به لزوم توسعه خدمات دندانپزشکی، گفت: اگر بخواهیم خدمات دندانپزشکی کشور را توسعه دهیم باید در ۲۷۰ کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی، خدمات دندانپزشکی را ارائه کنیم. اکنون ۱۷ خدمت دندانپزشکی تحت پوشش بیمه است و بنا داریم تعداد قابل توجهی از خدمات دندانپزشکی دیگر نیز تحت پوشش بیمه قرار گیرد.

وی با تاکید بر ضرورت الکترونیکی شدن فرآیندهای معاونت درمان، یادآور شد: نیاز داریم سامانه‌های یکپارچه ایجاد کنیم تا بر اساس آن، معاونت درمان الکترونیک برای تجهیزات، عملکردها و نیروی انسانی کارنامه صادر کند. سامانه نظارت بر درمان نیز قرار است راه اندازی شود تا سوابق بیمارستان و پزشکان و افراد و همچنین امتیازات مشخص باشد.

معاون درمان وزارت بهداشت افزود: مراکز جراحی محدود از آخر تیرماه اعتباربخشی می‌شوند.

کریمی گفت: توانبخشی از اولویت‌های معاونت درمان و مقوله‌ای بسیار مهم است و در نظر گرفتن بخش و تخت توانبخشی برای بیمارستان‌هایی با تعداد تخت بالا، بسیار مورد تاکید است.

کد خبر 5519621

منبع: مهر

کلیدواژه: درمان ناباروری سعید کریمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کووید 19 واکسن کرونا آمار کرونا چاقی سرطان ورزش دیابت سازمان بیمه سلامت مغز و اعصاب زوال عقل شیوع کرونا واکسیناسیون کرونا خدمات دندانپزشکی وزارت بهداشت معاونت درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۵۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه

مسئول بیماری‌های خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت: برنامه‌ریزی شده یک شعبه از داروخانه‌های دولتی در هر شهرستان دایر شود که بیماران خاص مجبور به مراجعه به مرکز استان نباشند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، 18 اردیبهشت ماه به عنوان روز بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج نامگذاری شده است و به بیماری‌هایی اطلاق می‌شود که در جامعه عمومیت ندارد و درمان آن به فراهم کردن شرایط ویژه‌ای نیاز دارد زیرا کمیاب بودن داروی بیماران مبتلا به این دسته از بیماری‌ها و پرداخت هزینه‌های بالا سبب می‌شود گاهی این بیماران از درمان منصرف شوند.

از مهم‌ترین ویژگی‌های این بیماری‌ها هزینه‌های سنگین اقتصادی، روانی و اجتماعی است که بر خانواده‌ها، اجتماع و نظام سلامت تحمیل می‌کند که می‌توان با پوشش بیمه‌ای مناسب از سنگینی بار آن کاست.

بهنام روندی مسئول بیماری‌های خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: از سال‌های دور چهار بیماری خاص اصلی شامل هموفیلی، تالاسمی، دیالیز و ام اس تحت حمایت وزارت بهداشت بوده‌اند اما در سال‌های اخیر این بیماری‌ها به 107 گروه تحت عنوان بیماری‌های صعب‌العلاج و نادر افزایش یافته است.

وی عنوان کرد: تعداد برخی بیماری‌ها همچون هموفیلی و تالاسمی با غربالگری پیش از ازدواج ثابت مانده اما سایر بیماری‌های صعب‌العلاج اکتسابی در حال افزایش هستند و حدود 35 تا 40 هزار نفر بیمار خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان حضور دارند.

روندی با اشاره به اینکه در کشور ما عمده هزینه‌های درمان بیماران خاص با کمک سازمان‌های بیمه گر و وزارت بهداشت رایگان است گفت: بیمارانی که به معاونت درمان مراجعه می‌کنند با ارائه مدارک مثبته بیماری به سازمان‌های بیمه گر پایه معرفی و بعد از تأیید در کمیسیون در سامانه بیمه، کد ملی این افراد نشان دار می‌شود و دفترچه درمانی آن‌ها از حالت عادی به خاص تغییر می‌کند و پوشش بیمه‌ای صد درصدی می‌شوند.

مسئول بیماری‌های خاص دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه افزود: از سال 1401 صندوقی برای حمایت از بیماران خاص در سازمان بیمه سلامت تشکیل شد که با بودجه در نظر گرفته شده علاوه بر اینکه هزینه‌های درمانی بیماران رایگان شده، هزینه‌های جانبی بیماران نیز شامل تجهیزات پزشکی و مواد مصرفی غیردارویی با ارئه فاکتورهای معتبر قابل پرداخت است.

وی در پاسخ به انتقادهای موجود در زمینه کمبود داروهای بیماری‌های خاص از جمله انسولین قلمی عنوان کرد: در چند سال اخیر وزارت بهداشت برای هر بیماری یک پروتکل درمانی تعریف کرده و هر بیماری داروهای اصلی مورد نیازی دارد که از طرف شرکت‌های بیمه پوشش داده می‌شوند.

روندی افزود: داروهای تولید داخل مشکلی از نظر دسترسی ندارند اما برخی از داروهای وارداتی که به طور عمده نمونه داخلی هم دارند به دلیل تحریم‌ها گاهی با کمبود مواجه می‌شوند که البته این مشکل نیز مربوط به سراسر کشور است و در هر صورت نمونه داخلی در دسترس بیماران قرار دارد.

وی عنوان کرد: داروخانه بیماری‌های خاص در بیشتر استان‌ها در مرکز استان قرار دارد و داروهای ضروری و اورژانسی در بیمارستان‌ها توزیع می‌شود اما داروهایی که به صورت دوره‌ای و ماهانه و سرپایی تجویز می‌شود تنها در داروخانه‌های دولتی در مرکز استان قرار دارند.

روندی با بیان اینکه غیر از مرکز استان در شهرستان سنقر و کلیایی نیز داروخانه بیماری‌های خاص راه‌اندازی شده است گفت: برنامه ریزی شده یک شعبه از داروخانه‌های دولتی در هر شهرستان دایر شود که بیماران خاص مجبور به مراجعه به مرکز استان نباشند.

مسئول بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در رابطه به نبود بخش دیالیز در شهرستان دالاهو عنوان کرد: بیماری دیالیزی از مشکلات اصلی کشور است و با توجه به افزایش بیماران دیالیزی بخش‌های دیالیز یک بخش ویژه محسوب می‌شود و باید زیرمجموعه‌ای از بیمارستان باشند.

وی گفت: در 14 شهرستان استان که دارای بیمارستان هستند بخش دیالیز نیز فعال است اما بیمارستان دالاهو در حال تکمیل است و به محض تکمیل، بخش دیالیز آن نیز راه اندازی خواهد شد.

تخصیص 74 میلیارد تومان برای بیماران خاص در کرمانشاه

رضا تحویلیان مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به اینکه 58 درصد از جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت هستند اظهار داشت: از این تعداد 900 هزار نفر به صورت رایگان بیمه هستند.

وی عنوان کرد: با توجه به رایگان ‌بودن بیمه برای دهک‌های یک تا پنج، هزینه رایگان این بیماران در مراکز درمانی دولتی و لحاظ تخفیف برای دهک‌های 6 تا 10، بیماران متقاضی مساعدت بیمه‌ای جهت راهنمایی و ارجاع به مراکز درمانی، به بیمه سلامت هدایت می‌شوند.

تحویلیان گفت: با راه‌اندازی صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در سازمان بیمه سلامت و افزایش تعداد بیماری‌ها از 5 به 107، پس از نشان‌دار شدن هزینه‌های درمان این بیماران در مراکز دولتی به صورت کامل پرداخت و در سایر موارد در قالب خارج از شمول، پس از طرح در کمیته و تأیید کارگروه استانی، به حساب بیماران واریز می‌شود.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه افزود: در سال گذشته بیش از 74 میلیارد تومان برای این بیماران هزینه شده  که 57 میلیارد آن به مراکز و مؤسسات درمانی و مابقی در قالب خارج از شمول، به حساب بیماران واریز شده است.

وی بیان کرد: خدمات ناباروری هم در تعهد بیمه سلامت است و در استان دو مرکز بیمارستان معتضدی و جهاد دانشگاهی (رویان) طرف قرارداد هستند.

تحویلیان با بیان اینکه 59 داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفتند گفت: این داروها برای بیماری‌های دیابت، فشار خون و بیماری‌های روانی به خصوص اسکیزوفرنی کاربرد دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه
  • بیماری‌های دهان و دندان یکی از شایعترین بیماری‌های غیرواگیر است
  • راه‌اندازی سه مرکز طرح ملی رحله ویژه دختران
  • راه اندازی کلینیک سیار نورآوران سلامت در جیرنده عمارلو
  • این بیماری شایع‌ترین بیماری بشر است
  • مناسب سازی ورودی ادارات دولتی و محیط شهری برای معلولان و جانبازان
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • خدمات رایگان دندانپزشکی در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان